Γιορτή της Άνοιξης

Η Σχολή Καλαμαρί στη συνείδηση των Θεσσαλονικέων έχει ταυτιστεί όχι μόνο ως χώρος πνευματικός και πολιτιστικής προσφοράς αλλά και ως σχολείο με μεγάλη κοινωνική προσφορά μέσα από την καλλιέργεια του εθελοντισμού.

Η ετήσια «Γιορτή της Άνοιξης» είναι μία από τις μορφές προσφοράς και εκδήλωσης αγάπης προς τον πάσχοντα συνάνθρωπο, και κυρίως προς το παιδί.

Ο σχεδιασμός, η προετοιμασία, ξεκινάει σχεδόν με την έναρξη της χρονιάς. Οι Διευθύνσεις Γυμνασίου – Λυκείου, οι καθηγητές, οι μαθητές και οι γονείς όλο το χρόνο εργάζονται με κέφι και δημιουργικότητα. Αποκορύφωμα μια μέρα του Μαΐου, που όλοι μαζί ανοίγουμε το σχολείο στους φίλους, στους εθελοντές, στους υποστηρικτές της προσπάθειάς μας, προκειμένου οι κόποι να αποδώσουν καρπούς. Αποδέκτες τα παιδιά της «Λάμψης», της «Στοργής», του παιδικού χωριού SOS Πλαγιαρίου, του παιδικού χωριού στο Φίλυρο, τα παιδιά της «Αμυμώνης», της «Μέλισσας», του «Χαμόγελου του Παιδιού» και τόσοι άλλοι.

Δεν πρέπει να ξεχνούμε το ρόλο των χορηγών μας τους οποίους θερμά ευχαριστούμε. Χωρίς τη στήριξή τους σίγουρα δεν θα τα καταφέρναμε.

Η προσπάθεια είναι κοινή. Ο σκοπός ιερός. Θα συνεχίσουμε και σε καιρούς δίσεχτους, ανεβάζοντας κάθε χρόνο τον πήχυ.

Υπάρχει μεγαλύτερη χαρά από τη ελπίδα και το χαμόγελο στα παιδικά μάτια;

Γιορτή της Άνοιξης 2017

2017 giorti anoiksis

Το Καλαμαρί ανοίγει τις πόρτες του και σας περιμένει για μια διαφορετική Κυριακή.

Πλούσια δωροαγορά, αρωματικός καφές, σπιτικές λιχουδιές, παιχνίδια, μουσική

και χορός.

Διασκεδάζουμε, ερχόμαστε πιο κοντά και στηρίζουμε τα παιδιά της «Λάμψης».

Σας περιμένουμε . . .

Κυριακή 7 Μαΐου από τις 11 το πρωί. Είσοδος ελεύθερη.

Γιορτή της Άνοιξης 2016

2016anoiksi.1   2016anoiksi.5   2016anoiksi.2   2016anoiksi.7  

15 Μαίου 2016. Για μια ακόμη χρονιά μαθητές , καθηγητές, γονείς και φίλοι της Σχολής συγκεντρωνόμαστε με κέφι και ενθουσιασμό να δουλέψουμε και να προσφέρουμε για τα παιδιά της ΕΛΕΠΑΠ.

Οι μαζορέτες , ο όμιλος μοντέρνου χορού, το Λύκειο Ελληνίδων δίνουν ξεχωριστό χρώμα στην εκδήλωση.

Το τουρνουά 5χ5 και οι μουσικές καρέκλες μας βοηθούν να ξαναγίνουμε όλοι παιδιά.

Και όταν φτάσει η ώρα του… φαγητού οι νοστιμιές της ψησταριάς και οι σπιτικές γεύσεις από το «Στέκι της μαμάς» μας απογειώνουν.

Σας ευχαριστούμε που μας στηρίζετε.

Γιορτή της Άνοιξης 2014

aponomi   kolaz1   Talenta3   kolaz2  

Στις 11 /5/2014 πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία η Γιορτή της Άνοιξης. Στο πλαίσιο του εορτασμού των 120 χρόνων λειτουργίας της Σχολής τα έσοδα διατέθηκαν σε συλλόγους και φορείς που στηρίξαμε τα τελευταία χρόνια ( Λάμψη, Αμυμώνη, Παιδικό Χωριό SOS, Αχτίδα, Παιδικός Αντιρευματικός Αγώνας, Παιδιά με σύνδρομο Down, Μέλισσα).Γονείς , μαθητές και φίλοι της Σχολής ήταν όλοι εκεί στήριξαν την προσπάθεια, διασκέδασαν, καμάρωσαν τα παιδιά τους σε διάφορες δραστηριότητες και πέρασαν μια ημέρα γεμάτη κέφι και προσφορά στο συνάνθρωπο. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους χορηγούς μας. Η στήριξή τους σε καιρούς δύσκολους είναι πολύτιμη, μας δίνει έρεισμα για να συνεχίσουμε την προσπάθεια.

Το ποσό των 7000 ευρώ διατέθηκε σε συλλόγους και φορείς που στηρίξαμε τα τελευταία χρόνια ( Λάμψη, Αμυμώνη, Παιδικό Χωριό SOS, Αχτίδα, Παιδικός Αντιρευματικός Αγώνας, Παιδιά με σύνδρομο Down, Μέλισσα). Γονείς, μαθητές και φίλοι της Σχολής ήταν όλοι εκεί στήριξαν την προσπάθεια, διασκέδασαν, καμάρωσαν τα παιδιά τους σε διάφορες δραστηριότητες και πέρασαν μια ημέρα γεμάτη κέφι και προσφορά στο συνάνθρωπο. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους χορηγούς μας. Η στήριξή τους σε καιρούς δύσκολους είναι πολύτιμη, μας δίνει έρεισμα για να συνεχίσουμε την προσπάθεια.

Σελίδα 1 από 2

Copyright © 2016 Ελληνογαλλική Σχολή Καλαμαρί created by Τίκβα Χριστίνα

Search