Χρυσό, Αργυρό και Χάλκινο μετάλλιο στην 1η Περιφερειακή Μαθητιάδα Αθλητισμού και Πολιτισμού

2017kalogerakis1 2017kalogerakis2

Στην 1η Περιφερειακή Μαθητιάδα Αθλητισμού και Πολιτισμού Κ. Μακεδονίας ο μαθητής της α΄ γυμνασίου Καλογεράκης Γιώργος στο αγώνισμα της Ενόργανης Γυμναστικής κατέκτησε:

Χρυσό μετάλλιο στις ασκήσεις εδάφους

Αργυρό μετάλλιο στο δίζυγο

Χάλκινο μετάλλιο στο σύνθετο ατομικό

Θερμά συγχαρητήρια.

Σχολικά Πρωταθλήματα 2017

2017volley lykeiou 2017stivos 2017stivos2 2017volley gymnasiou 2017podosfairo gymnasiou

Άνοιξη, εποχή με πρόγραμμα γεμάτο με σχολικά πρωταθλήματα!

Στίβος, πετοσφαίριση, ποδόσφαιρο, καλαθοσφαίριση και ατομικά πρωταθλήματα έχουν προκηρυχθεί και πραγματοποιηθεί από το γραφείο ΦΑ της Β’βάθμιας εκπαίδευσης Θεσσαλονίκης. Η Σχολή μας, πιστή στις αξίες του αθλητισμού, ήταν εκεί με πολυπληθείς ομάδες και αθλητές Γυμνασίου και Λυκείου με αξιοπρεπή παρουσία και δυνατές στιγμές!

Αγώνες Ποδοσφαίρισης Κοριτσιών Λυκείου-Μάρτιος 2017

Χριστίνα, Βάγια, Αλεξάνδρα, Αντριάννα, Δανάη, Ραφαέλλα, Νάνσυ, Ισμήνη, Μάρθα και Όλγα. 10 μαθήτριες της Σχολής μας, που μας έκαναν περήφανες στο Σχολικό πρωτάθλημα πετοσφαίρισης Λυκείων. Πρόκειται για μια ομάδα δεμένη και δυνατή, που αγωνίστηκε με πυγμή και απόλυτη συνεργασία, για να πετύχει σερί επιτυχιών!

Κορίτσια, σας ευχαριστούμε!

Ομάδα Basket Αγοριών Γυμνασίου

2017basket gym 1 2017basket gym 2 2017basket gym 3

Η συνοχή και η εξαιρετική απόδοση είναι τα κύρια χαρακτηριστικά της ομάδας basket που συμμετείχε στο σχολικό τουρνουά γυμνασίων Ανατολικής Θεσσαλονίκης. Την Τρίτη 16 Μαΐου ζήσαμε μικροί και μεγάλοι το μεγαλείο του αθλητισμού σε κάθε επίπεδο. Αξίζουν συγχαρητήρια σε κάθε μαθητή- αθλητή ξεχωριστά, καθώς το ήθος, η αλληλεγγύη και η αγωνιστική διάθεση χαρακτήριζαν όλους τους .

Aγώνες εφήβων Βορείου Ελλάδος στο Tae Kwo Do

nestoridis Ο μαθητής της γ΄ γυμνασίου Νεστορίδης Άγγελος στους αγώνες εφήβων Βορείου Ελλάδος στο Tae Kwo Do κατέκτησε δύο μετάλλια:

Χρυσό μετάλλιο στο ομαδικό πρωτάθλημα εφήβων

Χάλκινο μετάλλιο στο ατομικό εφήβων

Θερμά συγχαρητήρια.

 

Η Αθηνά Μυρωνίδου στην Τρίτη Θέση στους Διεθνείς Αγώνες Ξιφασκίας

2017mironidou1

Η Ελληνογαλλική Σχολή Καλαμαρί συγχαίρει τη μαθήτρια της Β΄ Λυκείου Αθηνά Μυρωνίδου-Συμεωνίδου που κατέκτησε την τρίτη θέση στο αγώνισμα της ξιφασκίας στους Διεθνείς Αγώνες που έγιναν στη Θεσσαλονίκη το Σάββατο 18 Φεβρουαρίου 2017.

Σελίδα 1 από 2

Copyright © 2016 Ελληνογαλλική Σχολή Καλαμαρί created by Τίκβα Χριστίνα

Search