Δρόμος Υγείας και Δυναμικού Βαδίσματος 5.000 μ.

2017marathonios dromos

Η Ελληνογαλλική Σχολή Καλαμαρί συμμετείχε στον Δρόμο Υγείας και Δυναμικού Βαδίσματος 5.000 μ., που διεξήχθη στα πλαίσια του 12ου Διεθνούς Μαραθωνίου «Μέγας Αλέξανδρος» την Κυριακή 2 Απριλίου 2017. Συγχαρητήρια σε όλους τους συμμετέχοντες!

Σχολική Ημέρα Αθλητισμού 2016

2017athilitki imera5 2017athilitki imera4
2017athilitki imera3 2017athilitki imera2 2017athilitki imera1

Την Παρασκευή 7 Οκτωβρίου, ημέρα που ξεκίνησαν και οι όμιλοι, πραγματοποιήθηκε μια σειρά από αθλητικές δραστηριότητες. Τα παιδιά συμμετείχαν σε αγώνες βόλλεϋ, μπάσκετ, ποδοσφαίρου, πιγκ- πογκ και μπάντμιντον. Παράλληλα, δόθηκε η ευκαιρία στους μαθητές να γνωρίσουν προπονητές σε ξεχωριστά αθλήματα και να ‘πάρουν μια γεύση’ από το kumdo, το nordic walking, την ξιφασκία, τη σκοποβολή, αλλά και την ποδηλασία Με τη βοήθεια και την πολύτιμη καθοδήγηση των ειδικών στις τεχνικές λεπτομέρειες, πραγματοποιήθηκε βιωματική εξάσκηση με τον ανάλογο εξοπλισμό. Επιπλέον, οι μαθητές επιδόθηκαν στο κατεξοχήν γαλλικής προέλευσης άθλημα αναψυχής petanque. Στο θεωρητικό μέρος της ημέρας, φιλοξενήσαμε στο θέατρο της Σχολής ειδικό προπονητή στο άθλημα του τρίαθλου και τον Πρόεδρο Παραολυμπιονικών, για να μοιραστούν με τα παιδιά τις αξίες και την εμπειρία τους στο χώρο του αθλητισμού.

Πανελλήνια Ημέρα Σχολικού Αθλητισμού 2015

Athletics Day 4 Athletics Day 3   Athletics Day 2
Athletics Day 6 Athletics Day 5

 

Την Παρασκευή 9/10/2015 υλοποιήθηκαν στο σχολείο με απόλυτη επιτυχία οι δράσεις για την Πανελλήνια Ημέρα Σχολικού Αθλητισμού.

Οι συνάδελφοι της Φυσικής Αγωγής Γαβριηλίδου Μ. και Μπουμπάκης Γ. οργάνωσαν μια εξαιρετική ημέρα που περιελάμβανε ατομικά και ομαδικά πρωταθλήματα, επίδειξη αθλημάτων (ξιφασκία, τοξοβολία, ποδηλασία, ρυθμική) από τους αντίστοιχους προπονητές, θεωρητική παρουσίαση τριών ολυμπιακών αθλημάτων και εισήγηση από διατροφολόγο.

Συμμετείχαμε όλοι και απολαύσαμε τα ουσιαστικά οφέλη της ενασχόλησης με τον αθλητισμό.

 

Απονομές Ανωμάλου Δρόμου

anomalos dromos 2015 2 anomalos dromos 2015 3 anomalos dromos 2015

 

Κατά τη διάρκεια του εορτασμού της Πανελλήνιας Ημέρας Σχολικού Αθλητισμού πραγματοποιήθηκε και ο αγώνας ανωμάλου δρόμου. Οι νικητές και οι νικήτριες θα εκπροσωπήσουν το σχολείο και στους διασχολικούς αγώνες Γυμνασίων και Λυκείων.

 

11ος Διεθνής Μαραθώνιος Μέγας Αλέξανδρος

marathonios 2016-1 marathonios 2016

 

Το σχολείο μας συμμετείχε και φέτος στον 11ο Διεθνή Μαραθώνιο «Μέγας Αλέξανδρος» στη διαδρομή των 5 χλμ. Θερμά συγχαρητήρια σε όλους και όλες!

10ς Διεθνής Μαραθώνιος Μέγας Αλέξανδρος

marathonios2 marathonios1

 

Η Ελληνογαλλική Σχολή Καλαμαρί παρούσα και στα αθλητικά δρώμενα της πόλης μας, με την παρουσία καθηγητών, μαθητών και γονέων συμμετείχε στον 10 Διεθνή Μαραθώνιο “ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ”, που διεξήχθη την Κυριακή 5 Απριλίου 2015 στη Θεσσαλονίκη.

Η συμμετοχή ήταν στο δρόμο 5km.

Σελίδα 1 από 2

Copyright © 2016 Ελληνογαλλική Σχολή Καλαμαρί created by Τίκβα Χριστίνα

Search