Βραβεία στον Πανελλήνιο Διαγωνισμό Φυσικής Γυμνασίου 2016

2016physics vraveia

 

Οι μαθητές Διογένης Ζωνίδης και Χρυσόστομος Πηλιανίδης της γ ΄και  α΄γυμνασίου αντίστοιχα βραβεύτηκαν για τις επιδόσεις τους στον Πανελλήνιο Διαγωνισμό Φυσικής 2016 της Ένωσης Ελλήνων Φυσικών.

 

Πρόκριση στην 10μελή ομάδα της 47ης Διεθνής Ολυμπιάδας Χημείας

mpouloukou sofia

 

Η μαθήτρια της Γ Λυκείου, Σοφία Μπουλούκου, διακρίθηκε στον Πανελλήνιο Μαθητικό Διαγωνισμό Χημείας (1η θέση στη Θεσσαλονίκη - 9η θέση πανελληνίως) και θα συμμετάσχει στη δεκαμελή ομάδα που θα προετοιμαστεί για να εκπροσωπήσει την Ελλάδα στην 47η Διεθνή Ολυμπιάδα Χημείας, στo Μπακού του Αζερμπαϊτζάν.

Θερμά συγχαρητήρια και απόλυτη επιτυχία στην επόμενη φάση.

Πανελλήνιος Διαγωνισμός Βιολογίας

Diagonismos Biologias

 

Στον Πανελλήνιο διαγωνισμό Βιολογίας και σε σύνολο 800 συμμετεχόντων οι παρακάτω μαθητές του Λυκείου διακρίθηκαν καταλαμβάνοντας τις εξής θέσεις: Β΄Λυκείου: Μπουλούκου Σοφία (19η), Τσιτσέλας Δημήτρης (26ος). Α΄Λυκείου: Ζαφρανάς Αλέξανδρος (19ος), Ιακώβου Κατερίνα (26η), Παπαθανασίου Ισμήνη (29η).

Βράβευση στο Διαγωνισμό της Ε.Ε.Φ.

eef 2015

 

Η μαθήτρια της Γ΄Γυμνασίου Σαμαρά Δήμητρα βραβεύτηκε την Κυριακή 1/2/2015 για τη συμμετοχή της στον Πανελλήνιο Διαγωνισμό της Ένωσης Ελλήνων Φυσικών 2013-2014. Η Δήμητρα κατέλαβε την 21η θέση ανάμεσα σε 115 διακριθέντες από όλη την Ελλάδα. Θερμά συγχαρητήρια και στην ίδια και στο μαθητή της β΄γυμνασίου Ζωνίδη Διογένη, που ήταν ανάμεσα στους διακριθέντες της τάξης του.

Τους μαθητές στήριξε στην προσπάθειά τους ο συνάδελφος Γρ. Δρακόπουλος

Βραβείο στον Πανελλήνιο Διαγωνισμό Φυσικής 2015

vraveio fysikis 2015

Ο μαθητής της β Γυμνασίου Διογένης Ζωνίδης, έλαβε Βραβείο αριστείας για τη διάκρισή του στον Πανελλήνιο  Διαγωνισμό  Φυσικής  του 2015.

Copyright © 2016 Ελληνογαλλική Σχολή Καλαμαρί created by Τίκβα Χριστίνα

Search