Διακρίσεις στον 4ο Πανελλήνιο Διαγωνισμό Σκακιστικού Σκίτσου

2017 vraveio skaki

Στον 4ο Πανελλήνιο Διαγωνισμό Σκακιστικού Σκίτσου, που διοργανώθηκε στο πλαίσιο του Καλαβρυτινού Ολοκαυτώματος, η μαθήτρια της Β΄Λυκείου Νικάνδρου Δήμητρα κατέκτησε το 3ο βραβείο και ο μαθητής της β΄γυμνασίου Παναγιωτάκος Δημήτρης έπαινο.

2η θέση στο 15ο Ατομικό Πρωτάθλημα Σκάκι

2016-03-02 skaki

Η μαθήτρια της Α΄ Γυμνασίου Γκιλή Ελεωνόρα κατέκτησε την 2η θέση στο 15ο ατομικό πρωτάθλημα Εκπαιδευτικής Περιφέρειας Ανατολικής Θεσσαλονίκης 2016. 

3η θέση στον Πανελλήνιο Διαγωνισμό Σκακιστικού Σκίτσου

skakistiko skitso skakistiko skitso 2

 

Η μαθήτρια της Α ΄Λυκείου, Νικάνδρου Δήμητρα, στον Πανελλήνιο Διαγωνισμό Σκακιστικού Σκίτσου κατέλαβε την 3η θέση ανάμεσα σε 451 διαγωνιζομένους. Τον διαγωνισμό διοργάνωσε ο Σκακιστικός Επιμορφωτικός Όμιλος Καλαβρύτων. Στον ίδιο διαγωνισμό ο μαθητής της γ΄ γυμνασίου Κοτζαμπασίδης Ανδρέας απέσπασε τιμητική διάκριση. Τους δύο μαθητές στήριξε στο εικαστικό κομμάτι η συνάδελφος των εικαστικών, κα Έφη Σουραβλά.

14ο Πρωτάθλημα Σκακιστικών Αγώνων

skaki

 

Ο όμιλος σκάκι της Σχολής, με υπεύθυνο καθηγητή τον κ. Χαράλαμπο Κ. Φιλιππίδη, συμμετείχε στο 14ο Πρωτάθλημα Σκακιστικών Αγώνων μαθητών Θεσσαλονίκης-Χαλκιδικής.

Οι μαθητές του Γυμνασίου: Ζωνίδης Διογένης, Κουκουλάς Σωτήριος, Καρασαρδέλη Παυλίνα και Κυρκιλής Ελευθέριος κατέλαβαν την 14η θέση.

Οι μαθητές του Λυκείου: Τσαλίκης Βασίλειος, Λαζαρίδης Λάζαρος, Καραμανίδης Ισίδωρος και Μπουλούκου Σοφία κατέλαβαν την 5η θέση.

Copyright © 2016 Ελληνογαλλική Σχολή Καλαμαρί created by Τίκβα Χριστίνα

Search