1η και 5η θέση στον Διαγωνισμό Μαθηματικών των Ελληνογαλλικών Σχολείων

2017 05 16 math ellinogallikwn

Όπως κάθε χρόνο, πραγματοποιήθηκε ο Διαγωνισμός Μαθηματικών των Ελληνογαλλικών σχολείων ό Ελλάδας, στον οποίο πήραν μέρος μαθητές/τριες της Γ´ Γυμνασίου της Σχολής μας. Δύο μαθήτριές μας διέπρεψαν με τις επιδόσεις τους στον Διαγωνισμό, ο οποίος δίνει τη δυνατότητα στα παιδιά να δοκιμαστούν στις γνώσεις τους, αλλά και να γνωριστούν με μαθητές άλλων Ελληνογαλλικών σχολείων.

Η μαθήτρια Καρασαρδέλη Παυλίνα κατέκτησε την 1η θέση γράφοντας 100/100 και η μαθήτρια Παπαθεοδώρου Ναυσικά-Μαρία κατέκτησε την 5η θέση γράφοντας 80/100. Υπεύθυνος προετοιμασίας των μαθητριών ο Μαθηματικός της Σχολής Χαράλαμπος Κ. Φιλιππίδης.

Β΄φάση του Διαγωνισμού της Ε.Μ.Ε

2017eme b fasi

Θερμά συγχαρητήρια στους μαθητές και στις μαθήτριες του Γυμνασίου και του Λυκείου που διακρίθηκαν και πέρασαν στη β΄φάση του διαγωνισμού Μαθηματικών. Η προετοιμασία για το διαγωνισμό γίνεται στον Όμιλο Μαθηματικών της Σχολής, από τον κ. Φιλιππίδη.

Logigame 2016

2016 logigame

Οι μαθητές της Σχολής με την επίβλεψη και την καθοδήγηση του Μαθηματικού Χαράλαμπου Κ. Φιλιππίδη εκπροσώπησαν επάξια το σχολείο μας στον 3ο διαγωνισμό λογικής και γρίφων LOGIGAME. Και οι δύο ομάδες που εκπροσώπησαν τη Σχολή Καλαμαρί προκρίθηκαν στην  ημιτελική φάση με αξιοπρόσεκτη παρουσία στους προκριματικούς γύρους.

Οι ομάδες αποτελούνταν από τους μαθητές: Τσουλφαΐδη Αντώνη, Λιτζερίνο Γεώργιο, Ιακώβου Γεώργιο-Νικόλαο, Ιακωβόγλου Δέσποινα  και Νοταρά  Βασίλειο της Β Λυκείου.

2η θέση στον Πανελλήνιο Διαγωνισμό Μαθηματικά και Γρίφοι

mathimatika kai grifoi

Οι μαθητές της Σχολής Καλαμαρί Μπιτλόγλου Στέργιος, Μέλλιου Ευαγγελία, Ιωαννίδου Αργυρώ και Ιακώβου Αικατερίνη με την επίβλεψη και καθοδήγηση του Μαθηματικού της Σχολής Χαράλαμπου Κ. Φιλιππίδη κέρδισαν την 2η θέση στον Πανελλήνιο διαγωνισμό «Μαθηματικά και Γρίφοι» που διοργάνωσε η Ευαγγελική Σχολή Νέας Σμύρνης.

Σύνδεσμος για το βίντεο της δράσης των μαθητών:

https://app.box.com/s/oepy4b8iixrrdnw1fgazn3wx0zccvasn

Διακρίσεις στον Διαγωνισμό Μαθηματικών Ελληνογαλλικών Σχολείων

mathematics competition

 

Οι μαθητές της Σχολής Καλαμαρί εκπροσώπησαν επάξια για ακόμα μία χρονιά το σχολείο μας στον Διαγωνισμό Μαθηματικών Ελληνογαλλικών Σχολείων κατακτώντας την 2η θέση, ενώ τέσσερεις  μαθητές της Σχολής ήταν μέσα στην πρώτη δεκάδα των νικητών.

Η προετοιμασία έγινε από τους μαθηματικούς: Μισιχρόνη Μαρία, Πράσινου Άννα, Φιλιππίδη Χαράλαμπο.

Συγχαρητήρια στους μαθητές μας: Μαστοράκη Μαρία  2η θέση, Πολυχρονιάδη  Θωμά  4η θέση, Μπαζμπάνη  Χρήστο  6η θέση, Τσίμπου Παναγιώτα  8η θέση

Σελίδα 1 από 4

Copyright © 2016 Ελληνογαλλική Σχολή Καλαμαρί created by Τίκβα Χριστίνα

Search