Δωμάτιο Απόδρασης 2017

2017dwmatio apodrasis3 2017dwmatio apodrasis4 2017dwmatio apodrasis2 2017dwmatio apodrasis1

«Καλύτερο από το Mindtrap», «Φανταστικό! Πολύ διασκεδαστικό και τέλεια εμπειρία», «Αν το βαθμολογούσα στα 10 θα έβαζα 11!» «Φανταστικό! Εύχομαι να ξαναπάω», «Ήταν τέλεια! Οι γρίφοι ήταν τέλειοι!», «Ήταν πάρα πολύ ωραίο παιχνίδι και αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στα παιδιά που έκαναν τόσο μεγάλη προσπάθεια για να το προετοιμάσουν.» «Είναι τέλειο, να ξαναγίνει!»

Τα παραπάνω είναι μερικά από τα σχόλια όσων έζησαν το Δωμάτιο Απόδρασης της Σχολής Καλαμαρί.

Για 2η συνεχόμενη χρονιά 40 μαθητές του ομίλου Μαθηματικών της Σχολής με την καθοδήγηση του Μαθηματικού Χαράλαμπου Κ. Φιλιππίδη, «ξενάγησαν» και καθοδήγησαν 220 μαθητές της Ε΄ και ΣΤ΄ Δημοτικού, δημὀσιων και ιδιωτικών σχολείων της Β. Ελλάδας, για να διαγωνιστούν σε ένα διασκεδαστικό και παιδαγωγικό παιχνίδι γνώσεων και ικανοτήτων.

Δωμάτιο Απόδρασης 2016

escape room 2 escape room 4 escape room 1 domatio apodrasis

 

 Ο μαθηματικός της Σχολής Καλαμαρί Χαράλαμπος Κ. Φιλιππίδης με 25 μαθητές της β γυμνασίου, του ομίλου Μαθηματικών της Σχολής «βοήθησαν» 250 μαθητές της  Ε και ΣΤ δημοτικού που ήρθαν στις εγκαταστάσεις της Σχολής από διάφορα σχολεία του Νομού Θεσσαλονίκης να δοκιμάσουν τις ικανότητές τους σε ένα διασκεδαστικό παιχνίδι γνώσεων με τίτλο: Δωμάτιο Απόδρασης. Δεν κατάφεραν όλοι να «αποδράσουν» ,αλλά  διασκέδασαν  για δύο ώρες  με  γρίφους και παιχνίδια μαθηματικής λογικής.

Σε όλους τους μαθητές δόθηκε βεβαίωση συμμετοχής και δώρα στους νικητές από τους χορηγούς της εκδήλωσης: Μαθηματική Βιβλιοθήκη και  Εκδόσεις Πατάκη. Αξίζει να αναφερθεί η πολύτιμη βοήθεια του hIQclub με επικεφαλής τον Μαθηματικό Βασίλη Καλέση καθώς και η στήριξη των Σχολικών Συμβούλων Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, κκ. Τσιπούρα και Πούλο.

Copyright © 2016 Ελληνογαλλική Σχολή Καλαμαρί created by Τίκβα Χριστίνα

Search